محمد على لبرنامج ست ستات: الجواز فعليا عامل زي رحلة في البحر

قدّم الستاند أب كوميديان محمد علي، رؤية ساخرة وواقعية عن الزواج، مؤكدًا أن أغلب الناس تنظر إليه قبل الإقدام عليه كرحلة جميلة مليئة بالبهجة، لكنه في الحقيقة يحمل كثيرًا من التحديات والمواقف غير المتوقعة.
وقال محمد علي خلال لقائه ببرنامج ست ستات، عبر قناة DMC، مع الإعلامية سالى شاهين: الناس بتتجوز عشان الجواز حلو قوي قبل الجواز.. شكله كده فرح وشبكة وزفة وحاجة جميلة، لكن الحقيقة إن الجواز فعليًا عامل زي رحلة في البحر، الناس فاكرة نفسها طالعة كروز في البحر المتوسط، لكن الواقع إنهم في قارب في نص المحيط.
وأضاف مازحًا: في أزواج بيبقوا نكديين أو حازمين جدًا، فالست تحس إنه ما بيحبهاش، بس أول ما يحصل لها حاجة تلاقيه قاعد بيعيط على جنب زي العيال.. ده اسمه إيه؟ ده التعود، الراجل بيتعود.
وأوضح محمد علي أن العاطفة تظل موجودة رغم ما يطرأ من فتور أو ضغوط الحياة، قائلًا: الراجل لما بيتعود على وجود زوجته بيبقى جزء من حياته، مش عشان هو مش فارق معاه، لكن لأنه اتعود على شكل الحياة بيها وبحلاوتها.
وختم قائلاً: مش كل الرجالة نكديين ولا كلهم حازمين، لكن في النهاية كل علاقة ليها شكلها ونسختها الخاصة اللي محتاجة تفاهم وصبر.