بوابة الدولة
السبت 19 سبتمبر 2026 01:31 صـ 5 ربيع آخر 1448 هـ
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرصالح شلبي
مستشار التحريرمحمود نفادي
بوابة الدولة الاخبارية
فريق طبي بقسم الجراحة العامة بجامعة أسيوط ينجح في إصلاح ارتخاء شديد بالحجاب الحاجز وزير الاتصالات يبحث مع سفير الهند تعزيز التعاون في الذكاء الاصطناعي وجذب الاستثمارات ياسمين الخيام لـ«صوت العرب»: ” مدرسة الإتقان” في التلاوة لوالدي الحصري امتدت لقارات العالم اكتمال وصول بعثات البرامج المشاركة في الألعاب الإقليمية العاشرة للأولمبياد الخاص إلى القاهرة مديرية الصحة بأسيوط تعلن إطلاق خدمة الفحص المبكر عن أورام الثدي بـ «الماموجرام صحة أسيوط تنجح في إنقاذ حياة طفل حديث الولادة عبر إجراء قسطرة قلبية دقيقة بمستشفى ذكرى ميلاد سامح عبد العزيز.. مسيرة فنية حافلة ختامها مع «الدشاش» الأحد.. إحياء ذكرى رحيل كروان الشرق «فايزة أحمد» بقبة الغوري الأوقاف تُسيّر قافلة دعوية بمشاركة 130 إمامًا إلى مساجد عين شمس والمطرية ودار السلام ميناء دمياط يستقبل 9 سفن ويغادره 6 أخرى تحرير 775 مخالفة تموينية وضبط دقيق مدعم ولحوم مجهولة المصدر خلال أسبوع القبض على أجنبي صدم سيارة مهندس وتهكم عليه في البساتين

الرئيس السيسي لوزيرى الاقتصاد والمالية: كان فيه حوار وطني كنت أتمنى مشاركتكما به

الرئيس السيسى
الرئيس السيسى

قال الرئيس عبد الفتاح السيسي في كلمته بمؤتمر حكاية وطن: الدول ما بتجيش كده، النماذج الموجودة كلها تضحيات كوريا سنغافورة والصين، مش بس الناس بتعانى تضحيات بالعمل الناس بتعمل ولا تأخذ شيئا.

ووجه حديثه لوزير المالية ووزيرة التخطيط: أنا أتصور أنكم محتاجين تتكلموا كتير مع الناس وكنت أتمنى مشاركتكم في الحوار الوطنى أكثر من كده بكثير، ومساهمتكم في الكلام تكون أكتر من كده بكتير، نستفيد من الرؤى والتوجيهات، والدكتور أحمد جلال كان بيتكلم عن أسلوب علاج وحل المسألة وإحنا محتاجين الكلام ده مش ترف ولا مجاملة احنا محتاجين نسمع بعض ونتكلم مع بعض بجد.

علشان كده قولت ياريت يكونوا معانا لأن التليفزيون مش كل حاجة تسمعوا الكلام ده وتعرفوا 2011 عملت في بلدكم إيه، و2013 عملت في بلدكم ايه والجهل عمل في بلدكم ايه، والله كنت بقولهم يا جماعة البلد دى هتضيع كده محدش يعمل في بلده كده خلوا الناس تنزل تشوف شغلها محدش يعين مليون ونصف في الجهاز الإدارى للدولة وتزود المرتبات، بلد المؤشر بتاعها بقاله 43 سنة كده وتعمل فيها كده، ويقولك إحنا هنحكم بالله ياه بالله ده محدش يحكم بالله إلا أما يكون في السماء ده لو يعرف ربنا فعلا.

موضوعات متعلقة